Härlig dag på dag på Marstrand

Knallblå himmel hela dagen med lite kall V-SV vind på 7-8 m/s med en del inbärning i hamnen. Under dagen ankom ganska många båtar, ligger säkert ett 50-tal båtar nu.

Jag fick mängder av saker gjorda under dagen. Installation av Microugn (mer jobb än vad man kan tro). Vi fick leta ganska långe för att hitta en liten Micro som passar i skåpet, vi hittade en tillslut i Tyskland på Conrad.se som levererade fraktfritt på 3 dagar. 800W Micro som mäter B: 41cm, H: 25 cm D: 31 cm, dessutom är den klar för att monteras i taket på ett skåp via 4 färdiga gängade hål på ovansidan (Tysk ingenjörskonst :-)) för en ringa kostnad av 850 SEK (om någon skulle vara intresserad)! Nu hänger den i samma skåp som Beneteau använder vid varvsinstallation så elanslutningen var redan klar. Så nu blir det fryst Pizza resten av säsongen.

Nu häger även gummibåten på plats bakom båten, enkelt att fixa med det när man ligger långsmed bryggan.

När man har en ny båt tycker jag att det tar 2 år innan man har riktig koll på alla system (El, Navigation, Vatten, pumpar mm) och jag gillar att ha koll på mina grejer. Då denna båten är bra mycket större än förra så tar det också lite tid att hitta ”rätt” plats för allt man har ombord men efter gårdagens röj är det mycket bättre. Värdet av en cargo cabin är fantastiskt.

Damerna bara roar sig, nejdå de hjälpte till med Micro installationen.

Comments are closed.